Työvuorovelho kirjaudu

TyövuoroVelho – Selainpohjainen ohjelma …

TyövuoroVelho – Selainpohjainen ohjelma työvuorosuunnitteluun

Selaimen kautta käytettävällä TyövuoroVelho-ohjelmalla voit suunnitella ja tarkastella työvuoroja joustavasti juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

TuntiVelho | Työajanseuranta reaaliaikaisesti käytössäsi

TuntiVelhon avulla työntekijä voi joko leimata tuntinsa reaaliajassa kellokortilla tai kirjata ne sähköiseen tuntikorttiin ajasta ja paikasta riippumatta.

Työajanseuranta reaaliaikaisesti TuntiVelho-ratkaisulla. Selainpohjainen ratkaisu työajanseurantaan ja kirjaukseen. Tutustu lisää ja pyydä demotunnukset!

Työajanseuranta – TuntiVelho

TuntiVelho on osa työvuorosuunnitteluun tarkoitettua TyövuoroVelhoa, jonka avulla jo sadat yritykset ilmoittavat palkkatietonsa palkanlaskijalle helposti ja …

Työvuorosuunnittelu ja työajanseuranta

Työvuorosuunnittelu ja työajanseuranta | Accountor HR Solutions

TyövuoroVelho soveltuu erityisesti sosiaali- ja terveysalalle. Lisäksi se on erinomainen ja järkevä ratkaisu apteekin tarpeisiin.

Oikeilla ohjelmilla työajanhallinta on selkeää ja toimivaa. Työvuorosuunnitteluun kuluva aika vähenee merkittävästi ja esimiehillä säästyy merkittävästi aikaa.

Kirjaudu sisään – Palvelut, järjestelmät, extranetit

Kirjaudu sisään | Accountor Group

Tästä löydät sisäänkirjautumislinkit MaraPlanin ja Mepcon extranetteihin sekä Työvuorovelhoon. Löydät myös lisätietoa Mepcon asiakaspalvelukanavista täältä.

Kirjaudu sisään online-palveluihimme. Katso listalta haluamasi palvelu.

Työvuorovelho – QuickBI

QuickBI vie datasi tietovarastoon sellaisessa muodossa, että tarvitsemiesi raporttien tekeminen on helppoa. Voit vapaasti valita haluamasi BI-työkalun datan …

TyövuoroVelho – Netvisor Marketplace

TyövuoroVelho – Marketplace

Ohjelmisto on helppokäyttöinen eikä vaadi asennuksia tai päivityksiä asiakkaan toimesta, vaan on suoraan käytettävissä netin kautta kirjautumalla.

MaraPlan Pro: Työvuorosuunnittelun ja henkilöstöhallinnan …

Työvuorosuunnittelun ja henkilöstöhallinnan numero yksi – MaraPlan Pro

Tuoteperheemme. Ratkaisumme työvuorosuunnitteluun ja työajanseurantaan. TyövuoroVelho · TuntiVelho · Mepco. © MaraPlan Pro. Tietosuojaseloste

MaraPlan Pro työvuorosuunnittelu tuo tehoa henkilöresurssointiin. Selainpohjaisen MaraPlan Pron avulla työvuorojen suunnittelu käy helposti ja nopeasti.

Keywords: työvuorovelho kirjaudu