Tuberkuloosi wikipedia

Tuberkuloosi – Wikipedia

Tuberkuloosi – Wikipedia

27.5.2022 — Tuberkuloosi on yleisvaarallinen tartuntatauti. Taudin aiheuttaa yksi mykobakteereista, Mycobacterium tuberculosis. Se on pelkästään …

Tuberkuloosi – Terveyskirjasto

Katso artikkeli Tuberkuloosi Wikipediassa, vapaassa tietosanakirjassa.

tuberkuloosi – Wikisanakirja

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Siirry etusivulle. Yhteystiedot ⁄ Medialle. Bing-hakukenttä. Hae.

Tuberkuloosi – THL

terveydenhoitoalan ammattilaiset saavat perustietoa tuberkuloosista. Asiasanat: tuberkuloosi … wikipedia.org Tuberkuloosi. Oireet ja leviäminen.).

TUBERKULOOSIIN LIITTYVÄ KESKEINEN SANASTO – Theseus

https://fi.wikipedia.org/wiki/Malaria#/media/File:Plasmodium_kierto.png … Terveyskirjasto; Tuberkuloosi · Albert Calmette; Wikipedia · BCG-rokote; …

Tauteja ja eliöperäisiä riskejä – Aarne Hagman

Tauteja ja eliöperäisiä riskejä – Aarne Hagman

Tuberkuloosi voi aiheuttaa monenlaisia oireita. Kuumeilu, laihtuminen, anemia, pahoinvointi ja oksentelu ovat vanhastaan tunnettuja tuberkuloosin yleisoireita.

Nuorten naisten hivutustauti – Duodecim-lehti

Kamppailu kansantaudiksi kehittynyttä tuberkuloosia vastaan ilmeni konkreettisesti muun muassa useiden … Wiki Loves Monuments, CC BY-SA 4.0 Joe K. 2018.

Satalinnan parantola – RKY ι Kohdetiedot

RKY  ι  Kohdetiedot

Valtakunnallisesti merkittävät rakennetut kulttuuriympäristot RKY

Manta – Sivu 64 – Google-teoshaun tulos

Manta – EilaTuulia Mustameri – Google-kirjat

Sillon ku Junnolassa Manta-mummun ja Otton kanssa asuttihin… Tarinoita Mantan ja hänen lähipiirinsä elämästä Määttälän kylällä 1883-1960 * Junnolassa oloaika oli ihanaa. * Junnola oli koko kylän keskus. * Junnola oli onnellinen, yhteinen iso yhdessäolon alue koko kylälle. * Manta oli talon matriarkka ja erittäin hyvä isoäiti. Hän leipoi monta kertaa viikossa leipää, josta osan jakoi kylän vähäosaisille. * Otto-tuora oli oikeamielinen ja humaani ihminen.

Keywords: tuberkuloosi wikipedia